Натали Башоска, нас добро позната по самостојната изложба “Comressed Diversity”, инспирирана од улична фотографија и етничките различности, сними кратко видео низ улиците на кинескиот кварт во Њујорк. За да ги долови овие моменти, видеото е снимено со Panasonic GH4 и Voigtlander 25mm f/0.95 на 97fps.

Натали моментално студира филмска режија и фотографија на Уметничката академија во Њујорк.