Со задоволство ви ги претставуваме сите фотографии што пристигнаа на третото издание на натпреварот за најдобра хорор фотка Sinister Days. Изборот на победничките трудови ќе биде направен наскоро. Уживајте во имагинативноста на учесниците на овогодинешниот Sinister Days.
 

Бојан Велески

886624_10207846378336159_7012035588416576508_o

12795560_10207663537725258_781062654200511920_n

1531864_10207663531965114_5099576781285998217_n

13612368_10208770614841494_7122315838035364252_n

12801195_10207663528285022_3074029764233307731_n
 

Ања Славковиќ

anja-slavkovic
 

Александар Буневски

2a
 

Ирена Ивановска

screenshot_2016-11-08-15-36-10

dav

img_20161108_153921
 

Ивана Горичан

Processed with VSCO with acg preset
 

Марина Милошевиќ

13886943_10207112899770070_4154722434798224918_n

14633725_10207541034313166_464095927273122350_o

14595801_10207521031613111_2484971233377663380_n

14291742_10207317954016298_6811153525436936630_n

14231804_10207287949706209_2971532349717928667_o

14045731_10207149973056879_1863327757546457714_n

14021738_10207176468919259_1703166807042678780_n
 

Петар Петковски

stock-1129
 

Мартин Димитриевски

img_0266web
 

Емил Новевски

sinster_-zombie-kid
 

Гоце Цветков

b

bbb

bb

cbd
 

Кети Талевска

talevska-keti-mirror
 

Томислав Живковиќ

dsc03185-3
 

Филип Бојковски

img_0279-jpgfrgtgv

img_0326

img_0314

img_0279-jpgfrgtgv

img_0247

img_0191

img_0308-jpgjj

 

Стефани Павловска

_mg_5551
 

Дарко Митев

dsc_3085

dsc_3143

 

Андреј Манев

SONY DSC
 

Стефанија Милевска

marriage-murderer-mystery
 

Соња Ставрова

domenika2

domenika1

domenika3

domenika4

domenika5

domenika6

 

Дејана Петрушевска

Processed with VSCO with p5 preset