На натпреварот за најдобра хорор фотографија „Sinister Days III“ учествуваа повеќе очигледно креативни и умешни автори. Им честитаме на сите учесници и им се заблагодаруваме за интересот. Од срце се надеваме дека нивни дела ќе ни пристигнат и на следните изданија на „Sinister Days“.
 
А, сега, со огромно задоволство ви ги претставуваме победничките и пофалените фотографии на „Sinister Days III“:
 

Прво Место: Стефанија Милевска

marriage-murderer-mystery
 

Второ Место: Мартин Димитриевски

img_0266web
 

Трето Место: Александар Буневски

2a
 

Пофалени фотографии

 

Марина Милошевиќ

14045731_10207149973056879_1863327757546457714_n
 

Дарко Митев

dsc_3143
 
Наградите ќе бидат доделени на прославата по повод третиот роденден на Revoshot — за деталите, победниците и пофалените ќе бидат известени по e-mail. Се гледаме во „Љубов“!