Нашиот Ревопрофил на инстаграм овој пат ќе оди на прошетка до Шведска. Зад кормилото ќе биде нашиот драг пријател и неверојатен инстаграмџија @velimirsaveski. Едвај чекаме да видиме што тој ќе ни раскаже следните денови, а вие уживајте во убавините на Шведска. Еве ја и првата фотка!

 

#lund #sweden #architecture #reflection #cloudes #revoshot #ревопреземање

A photo posted by @revoshot on

 

 Последно, Ревопрофилот беше на шетање низ Германија со нашата Ерина, па немаше некое посебно преземање, туку напротив #РевоНеГоДадовме! Во продолжение може да ги видите фотките од тоа патување.