Традицијата на „крадење” на нашиот Инстаграм профил продолжува. Следен „крадец“ е наша драга пријателка, Марија, која во моментов е во Келн. Марија има остро око за детали, прави прекрасни пејсажи и улични фотографии и е одличен food designer. Едвај чекаме да видиме со што ќе нè изненади од Келн.

Последен „крадец” на нашиот Инстаграм профил беше Јован Куциновски кој во моментот на „кражбата“ беше во Швајцарија. Во продолжение, погледнете ги неговите прекрасни пејсажи.

Уживајте и, секако, следете нè на Инстаграм.
 

A photo posted by @revoshot on


 

A photo posted by @revoshot on


 

A photo posted by @revoshot on


 

A photo posted by @revoshot on


 

A photo posted by @revoshot on


 

A photo posted by @revoshot on