Минатата недела направивме една година од тоа како почнавме со #РевоПреземање. Почнавме со Ана Јакимска, а потоа нашиот профил прошета низ Русија со @mpapovic, низ Швајцарија со @kucinovski, низ Германија со @marijamarijamarija и @poison_grl, па низ Шведска со @velimirsaveski но, најмногу се задржа во Берлин со @lilika_phototemple.

Следно (што најавуваме во моментов) е дека сега нашиот инстаграм профил ќе е преземен и прошетан низ Холандија! Го замоливме @thespacebunny  да се нафати за предизвикот и тој храбро се сложи. Во следниве неколку дена ќе ушивате во убавините на Холандија низ нашиот инста профил.

Но, пред тоа, мала ретроспектива на Берлин на Лилика.

 

 

#revoshot #тисиберлин #youareberlin

A photo posted by @revoshot on

   

#revoshot #тисиберлин #youareberlin A photo posted by @revoshot on

 

 

#youareberlin #тисиберлин #revoshot

A photo posted by @revoshot on

   

#youareberlin #тисиберлин #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

 

#тисиберлин #youareberlin #revoshot

A photo posted by @revoshot on

   

#revoshot #youareberlin #тисиберлин A photo posted by @revoshot on

 

 

#revoshot #тисиберлин #youareberlin

A photo posted by @revoshot on

   

#youareberlin #тисиберлин #revoshot A photo posted by @revoshot on

#revoshot #youareberlin #тисиберлин

A photo posted by @revoshot on

   

#тисиберлин #youareberlin #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

 

#youareberlin #revoshot #тисиберлин

A photo posted by @revoshot on

   

#youareberlin #revoshot #тисиберлин A photo posted by @revoshot on