Нашиот инста профил повторно ќе оди на нова авантура. По прошетката во прекрасната Прага, сега оди во уште поубавиот Париз, а зад кормилото ќе биде нашата омилена @designandberries. Едвај чекаме да видиме какви убавини ќе ни покажува низ нејзината перспектива. Веќе ја имаме и првата фотка!

 

    Во меѓувреме уживајте во убавините на последната прошетка во Прага со прекрасната @maya_buce  

  Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot   A photo posted by @revoshot on

Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

  Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot   A photo posted by @revoshot on

Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

  Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot   A photo posted by @revoshot on

Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

  Ја шетаме Прага. #ревопреземање #revoshot   A photo posted by @revoshot on

Карлови Вари. #ревопреземање #revoshot A photo posted by @revoshot on

 

  Карлови Вари. #ревопреземање #revoshot   A photo posted by @revoshot on