Само што се врати инстапрофилот од Париз, сега го праќаме на шетање во една преубава метропола- Москва! Зад објективот е модната дизајнерка Ирина Тошева (@itosheva) која овој пат својот истенчен сензибилитет за естетика ќе го прикажува преку фотографија. Сигурна сум дека ќе има што да прикаже!

А еве ја и првата фотографија:

 

 

#ревопреземање #revoshot #москва #moscow

A photo posted by @revoshot on


 

Во меѓувреме да се потсетиме на прекрасните врати на Париз на @designandberries:

 

 

The #brown one. 148 #revoshot #ревопревземање #doorsofparis #paris #doors

A photo posted by @revoshot on