Мислам дека доколку ја следите локалната фото-сцена, веќе мора да ја знаете Лилика. Нормално доколку не ја знаете, ете ви линкче за веднаш да се уверите дека, меѓу другото, е instagram-master, што е една од причините заради што едвај чекаме да и’ го дадеме нашиот инста-профил на #РевоПреземање. Во следните неколку дена ќе го гледате Амстердам низ објективот на Лилика на нашиот инста-профил.

Но, пред тоа, да се потсетиме на нашето последно #РевоПреземање од Москва со Ирина Тошева:

 

 

#ревопреземање #revoshot #москва #moscow

A photo posted by @revoshot on

   

#ревопреземање #revoshot #москва #moscow A photo posted by @revoshot on

#ревопреземање #revoshot #москва #moscow

A photo posted by @revoshot on

   

#москва #Moscow #revoshot #ревопреземање

A photo posted by @revoshot on