Бидејќи убаво ни тргна да ги обврзуваме нашите пријатели и омилени фотографи да ни го преземаат профилот (особено кога патуваат), решивме да ја продолжиме оваа традиција и затоа сега го најавуваме Јован Куциновски да ја продолжи традицијата на РЕВОПреземање директно од Швајцарија. Оваа недела ќе уживаме во неговите убави зимски пејсажи и нормално некои други изненадувања.

Последен РЕВОПреземач беше Миладин Паповиќ со неговата одлична серија на фотки од Сочи, Русија. Иако малку пред време за нашата клима, ни претстави одлични фотки во зимски бои како и убавините на олимпискиот град и случувањата во него. Еве ги фотките што ги имавме од него на нашиот Instagram профил.

 

A photo posted by @revoshot on

 

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

 

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

 

A photo posted by @revoshot on