Овој пат не само што ќе го шетаме нашиот Ревошот Инстаграм профил низ Германија, туку наместо #РевоПреземање, главен хаштаг ќе ни е #РевоНеГоДаваме. Како што можеби ќе претпоставите, овој пат профилот нема да го преземе некој наш пријател, туку ќе биде шетан од страна на Ерина. И бидејќи таа сама си ја пишува објавава, можам да кажам дека Ерина е махер за инстаграм фотки, има повеќе следачи од другите два члена на Рево тимот и и’ е многу незгодно кога за себе зборува во трето лице. Шала на страна, се надевам ќе ви пуштам убави фотки, а вие ќе ги срцкате

Последна профилот ни го шеташе нашата драга Марија (МаријаМаријаМарија) и тоа во Келн. Уживајте уште еднаш во нејзините фотки:

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on