Нашиот Инстаграм профил никако да се врати дома. По прошетката во Холандија, повторно е „украден” и, по куса истрага, лоциран е во еден од најубавите градови во Европа, Прага. Овој пат се наоѓа во рацете на @maya_buce, која ќе нѐ шета низ Прага во наредните 7 дена.

Во меѓувреме уживајте во последното #РевоПреземање од Холандија со одличниот Мирко ака @thespacebunny.

 

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on

A photo posted by @revoshot on