Берлин е град во кој исклучителен број на уметници биле исклучително инспирирани. А понекогаш и нормалните луѓе уметнички се отвораат кога се таму. Но, за Берлин во некоја друга прилика повеќе. Сега сакаме само да најавиме дека Лилика Стрезоска ќе ни го преземе Revoshot профилот на инстаграм и во следниве седум дена ќе ве шета низ Берлин преку нејзиниот прекрасен и препознатлив стил на доловување на моменти. Оваа авантура може да ја следите на @revoshot, а Лилика може да си ја следите на @lilika_phototemple.

#ТиСиБерлин

#СитеСмеБерлин
 

#revoshot #тисиберлин

A photo posted by @revoshot on

   

 
Во меѓувреме сакаме и да ве потсетиме на нашето последно патување низ Шведска (и малку низ Копенхаген) кое беше водено од урбаниот и инстаграмски надарен Велимир Савески (@velimirsaveski). Уживајте!  
 

  #lund #sweden #architecture #reflection #cloudes #revoshot #ревопреземање   A photo posted by @revoshot on

#malmo #malmö #sweden #sea #beach #turningtorso #revoshot #ревопреземање A photo posted by @revoshot on

 

#copenhagen #danmark #explore #travel #revoshot #ревопреземање A photo posted by @revoshot on

 

  Lazy afternoon in #copenhagen| #danmark #revoshot #ревопреземање   A photo posted by @revoshot on

 

  #copenhagen, the most bicycle friendly city in the world #revoshot #ревопреземање   A photo posted by @revoshot on

#malmö industrial area | #malmo #sweden #revoshot #ревопреземање

A photo posted by @revoshot on

 

#malmö #shapes #blackandwhite #revoshot #ревопреземање

A photo posted by @revoshot on

 

  #copenhagen #architecture #reflection #revoshot #ревопреземање   A photo posted by @revoshot on