Ако не ви беше јасно до сега, колективот на Revoshot многу си почитува храна во скоро секој облик. Она што исто ни е забавно, е да фоткаме додека некој друг припрема храна.

Пред некое време можевте да видите како по дома си спремаме бургери и да го видите готвачкиот предизвик во МКЦ преку фотките на Ирина, а оваа недела малку лиги ќе сакаме да ви направиме преку фотографиите од подготовките на еден домашен чизкејк.

Spoiler alert: Чизкејкот беше супер!

DSC_4968

DSC_4973

DSC_4982

DSC_5004

DSC_5010

DSC_5036

DSC_5049

DSC_5100

cheesecake

DSC_5150

DSC_6001