Сите што ме знаат, знаат дека имам особен интерес за храна. Имено, освен што сум доста заинтересирана за јадење, многу сакам и да спремам и сервирам храна. Овие фотографии ретко се наоѓаат на мојот инстаграм (иако ги има и таму), бидејќи најчесто рацете ми се или премногу валкани или премногу чисти за да фаќам апарат или телефон.
Но затоа многу се радувам кога други спремаат храна која е толку убава што се собираат лиги во уста! Тогаш едвај чекам да фатам апарат или телефон за да ги фотнам. Ова е една токму таква приказна. #РевоПриказна за еден ручек во сабота, ручек од домашни бургери.

DSC_0456

DSC_0473

DSC_0480

DSC_0489

DSC_05051

DSC_05131

DSC_05142