И покрај врнежливата и свежа есенска вечер, во “Кафе бар Љубов”,  фотографиите на #Revosummer  ни ги вратија назад  прекрасните летни моменти. Успешно завршивме уште еден #Revosummer настан за кој сте заслужни вие и секако вашите креативни фотографии. Ви благодарам на сите што бевте присутни и ја збогативте нашата забава. Во продолжение погледнете каква беше атмосферата…

 

1 (1 of 1)

IMG_3922

IMG_3838

4 (1 of 1)

IMG_3788

9 (1 of 1)-2

8 (1 of 1)

IMG_3577

14 (1 of 1)-2

IMG_3610

IMG_3589

5 (1 of 1)

IMG_3912

7 (1 of 1)

IMG_3663

IMG_3768

IMG_3586

6 (1 of 1)

3 (1 of 1)

IMG_3886

IMG_3853

2 (1 of 1)-2

IMG_3782

14 (1 of 1)

10 (1 of 1)

IMG_3730

IMG_3844

11 (1 of 1)

12 (1 of 1)

13 (1 of 1)

Фотографии: Стефанија Видовски и Ирина Крстевска