Пред неколку недели ви кажавме што мислиме за новиот Huawei P9 со двојна камера направена во соработка со Leica. За време на тестирање на телефонот, го прошетавме малку низ Скопје и фотнавме се’ што ни се виде интересно. За обработка на фотографиите го користевме софтверот во самиот телефон и неколку Инстаграм филтри, а нормално најмногу и’ се радувавме на двојната камера и опциите кои таа ги овозможуваше за постигнување на DOF ефект.
Погледнете ја мини галеријата од тие наши искуства.

 

 

   

 

 

#РевоТестирање #huaweip9 #oo #градотубав

A photo posted by @revoshot on

   

#РевоТестирање на #huaweip9 #градотубав #oo #huawei A photo posted by @revoshot on

 

 

#РевоТестирање на #huaweip9 #oo #huawei #портрет #dof

A photo posted by @revoshot on

   

#РевоТестирање на #huaweip9 #huawei #oo A photo posted by @revoshot on

 

 

#РевоТестирање на #huaweip9 #huawei #oo

A photo posted by @revoshot on