На 27.04.2017 (четврток) во 20:00h ве покануваме на отварањето на првата самостојна фотографска изложба на Маја Јаневска под наслов “Colors of Bra51l”/ “Боите на Бразил”. Поставката ќе биде отворена во изложбениот простор на Concept 37.

Дојдете да го погледнете егзотичниот Бразил низ окото на Маја додека уживате во бразилските коктели Caipirinha/Caipiroska специјално направени за вас со вистинска Cachaca и по промотивна цена. DJ Rodrigo Marivalles ќе се погрижи да ве пренесе директно во Рио де Жанеиро преку ритамот на самбата.

Во четврток Рио се сели во Скопје:)

Ве очекуваме ;)

18056219_10212868331287952_1822966674955304887_o