Посетувајќи ги омилените дестинации, автентичните и културни обележја за таа локација и зачувувајќи ги тие моменти на вашиот фотоапарат понекогаш не ни ја дава целосната слика за местото каде што се наоѓаме. Дали сте се запрашале како тоа би изгледало фотографирано од еден сосема поинаков и поширок агол, каков што досега не сте успеале да доловите?

Рускиот тим на фотографи AirPano патуваaт и се издигнуваат кон небото за да ни дадат една поинаква перспектива за безброј туристички дестинации низ светот. AirPano претставува колектив на фотографи од Русија и непрофитна организација која што е фокусирана на HD виртуелни тури низ светот од птичја перспектива, а воедно претставува и најголем извор на 360° воздушни панорами во светот.

 

Уживајте во галеријата!

 

Барселона
airpano barcelona

 

Агра, Индија
air pano agra fort india

 

Буенос Аирес, Аргентина
air pano buenos aires argentina

 

Њу Делхи, Индија
air pano India

 

Сиетл
air pano sieatle

 

Вестердок-Амстердам, Холандија
air pano westerdok netherlands

 

Париз, Франција
airpano paris

 

Чешки Крумлов
air pano czech republic

 

Варанаси, Индија
air pano indiaa

 

Мадрид, Шпанија
air pano madrid

 

Париз, Франција
air pano paris france

 

Виена, Австрија
air pano viena

 

Сиена, Италија
airpano italy

 

Лима, Перу
airpano lima peru

 

Канкун, Мексико
airpano mexicoo

 

Рио Де Жанеиро, Бразил
airpano rio

 

Торонто, Канада
airpano toronto canada

 

Дубаи
airpano dubai