Погодени од исклучително снежниот и студен бран, минатата недела решивме да ви дадеме предизвик на нашата Facebook страна – да ни праќате ваши снежни фотографии. Оваа недела ги собравме сите тие одлични фотографии и ги составивме во една снежна галерија.
Можеби овие временски услови не се идеални за секого, но што се однесува до фотографите, сигурно има необични и убави моменти кои вредат да се овековечат. Токму затоа знаевме дека ќе има наши истомисленици кои и покрај студот излегле надвор да фоткаат на снег и дефинитивно не згрешивме.
Ви благодариме за сите прекрасни фотки од заснежени градови, паркови, езера и планини.

Уживајте во галеријата.

 

Маца Мартина Паркет

15942640_10211768707037784_186076243_o

15933884_10211768705717751_1649134256_o

 

Ненад Тасевски

15943162_10210496005070408_1574408953_o

 

Васе Петров

15942272_1309037359118377_624007879_n

 

Роберт Паноски

15943344_10207947390665773_1129565275_o

 

Игор Буловски

15942675_1214985395257067_939063261_o

 

Мартина Салова

15942888_10210784979957786_818815588_o

 

Дејана Петрушевска

15967034_10210041470704925_2132815273_o

15942824_10210020332456482_344170648_o

 

Ивце Пивце

15967364_10212430699631348_620549743_o

 

Тања Лазаревска

16010144_10155001393772074_524578240_o

 

Александар Лазаревски

15966539_1396541350418646_705502065_o

 

Маја Цветковска

15991578_10210255585640582_500737685_o

15935304_10210224091533249_1368654814_o

15934114_10210224091133239_53339213_o

 

Стефанија Шутарова

15967425_10208358377779910_1190633769_o

15935560_10208349663642062_362899709_o

 

Ангела Петровска

home

snow road 2.0

 

Филип Ѓорѓиоски

05012017-cars

07012017-cityscape

 

 

 

   

 

   

 

#фотонанеделата #инстаграмџии #instagraphy #instagraphytk #rebornphoto #revoshot

A photo posted by 《 Lazar Zafirovski 》 (@lazaruszaff) on

   

#dojranlake #frozenlake #winterday #revoshot #instagraphytk A photo posted by Krste Gajdadziev (@gajdadziev) on


Тимот на Revoshot

 

Јане Наумоски

stock-photo-55359026

 

Ирина Крстевска

Processed with VSCO with a4 preset

 

Стефанија Видовски

Processed with VSCO with g3 preset

Ерина Богоева

DSC_8611L