Стигнавме и до крајот на август и до десеттата епизода за оваа сезона на #RevoSummer. За цели три епизоди повеќе од седмата сезона на Game of Thrones (no spoilers). Шегата на страна, сите претходни девет епизоди, ако и оваа, се исполнети со ваши фантастични фотографии што ни ги праќате на #RevoSummer на инстаграм.

Со мала носталгија кон скоро завршеното лето, еве ја новата галерија: