Освен предизвикот на бирање нови фотографии за секоја недела на #RevoSummer, најчесто се соочувам и со предизвикот да најдам нов, инвентивен начин како да ве пофалам сите вас кои ни ги означувате вашите фотки со #RevoSummer  на инстаграм. Мислам дека ќе е досадно да кажам дека секоја недела сум се’ повеќе изненадена не само од бројот, туку и од одличниот квалитет на фотографии кои ги добива овој хаштаг. И за тоа сум многу благодарна. Ви благодарам што ни дозволувате да поуживаме заедно во вашето лето!

A post shared by Irena Madzarovska (@irena_m) on

A post shared by MakeDox (@makedox) on

A post shared by Ivana Prodanova (@ivanjushka) on

A post shared by Stefan Velkovski (@stef_mef) on

A post shared by Kristijan Arsov (@aarsoph) on

A post shared by Ivana Prodanova (@ivanjushka) on

A post shared by @ivicastojkov on

A post shared by Zoria'sTokyo+ (@zoria_in_tokyo) on

A post shared by Cvetanka Smileska (@csmileska) on

A post shared by Aleksandar Bunevski (@bunevski) on

A post shared by Elena Markova (@firnein) on

A post shared by iamninoslav (@iamninoslav) on

A post shared by @ivicastojkov on

A post shared by Cvetanka Smileska (@csmileska) on

A post shared by 🐾🐾🐾 (@gaga_ut) on

A post shared by emilija (@emimemi_) on

A post shared by Srbova C. (@srbovac) on

A post shared by Tamara Pemovska (@pemovska) on

A post shared by Radmila Vankoska (@vankoska) on

A post shared by Monika Mulichkovska (@monikacvc) on

A post shared by Andrea Mitevska (@andmiable) on