Од бетон и брутализам до песок и плажи, па се’ до домашни решенија за разладување. Изборот секоја недела е се’ потежок бидејќи вашите фотки се се’ по фантастични! Уживање со овонеделното издание на #RevoSummer.

A post shared by Goran Gajduk (@gorangajduk) on

A post shared by Zoria'sTokyo+ (@zoria_in_tokyo) on

A post shared by Sandra (@alexhris) on

A post shared by Petar Avramoski (@ernesto_petar) on

A post shared by RK (@robkrst) on

A post shared by Ivana Krsteva (@ivanakrsteva) on

A post shared by Маја Буце (@maya_buce) on

A post shared by 🐾🐾🐾 (@gaga_ut) on

A post shared by la нausée (@la.nausee_) on

A post shared by boris (@b.placid) on

A post shared by fsimja (@fsimja) on

A post shared by Ana Avramova (@ana_avramova) on

A post shared by Damjana🥀 (@damvidxo) on

A post shared by Ivana Prodanova (@ivanjushka) on

A post shared by Cvetanka Smileska (@csmileska) on

A post shared by Petar Tutundziev (@tutundziev) on

A post shared by 🐾🐾🐾 (@gaga_ut) on