Помина една недела од објавата за новата, втора сезона на #RevoSummer и ние сме пријатно изненадени од пријавените фотографии.

Убави локации, прекрасни моменти, среќни луѓе, превкусни јадења и пијачки! Да не должам многу, ќе ве оставам да уживате во нашиот прв избор од втората сезона RevoSummer, а вие не заборавајте да не шетате со вас и ова лето со користење на #RevoSummer.