Денес и официјално, календарски, почнува летото – а ние решивме дека од денес, по втор пат ќе го стартуваме #RevoSummer! Лани имавме преголем фидбек од ваша страна на #RevoSummer  на инстаграм што решивме да наградиме неколку од вас. Оваа година, на крајот на летото ќе направиме изложба од најубавите фотки кои вие ќе ги означите со #RevoSummer на вашите инстаграм профили.

Кои фотки да ги означувате со #RevoSummer? Многу едноставно – сите кои за вас означуваат лето! Плажи, мориња, патувања, сладолед, зајдисонца, песок, базени, па дури и излети во планина! Еднаш неделно ќе пуштаме галерија со најдобрите инста фотки за таа недела, а на крајот од летото целиот тим ќе ги избере нивните фаворити за изложување.

Едвај чекаме да видиме какви авантури ќе ни покажете оваа година! А во меѓувреме, еве една мала галерија за инспирација.

Ocean Sunset by Sam Wong on 500px.com

 

Reflections by Luca Benini on 500px.com

 

© chicheri by raquel chicheri on 500px.com

 

Last Light by Jake Olson Studios on 500px.com

 

Thai boy at sunset by Alexey Hrimturs on 500px.com

 

Cold ice cream with chocolate and mint by Oxana Denezhkina on 500px.com

 

Melting scoop of blueberry ice-cream over black slate stone background by Anna Ivanova on 500px.com

 

Cold coffee drink with ice and splashes by Viktoriya Faion on 500px.com

 

Ice cream by Mila Ritz (milaritz.com) on 500px.com

 

Untitled by Sam Elkins on 500px.com


 

Пинтерест инспирација

 
27f08563de252159b9968bdf212b4790
 
98788d19dfc165ac335f494d99fafa5e
 
9ee29d6cf3b5d41cfbf97abcc2390855
 
091dc9b93bc2b902aa88e4a5e265bd28
 
660a7ba3f3fa87f0222c9fd2acffd39b
 
91c5fc45926d460de2e929f3247ffe0b
 
9d7820bd8b24e895d5c1a6c22271f756
 
d43cb4d6f0082feb8624eed4a77f9516
 
cdb2a5a4adb9644c23b24041a0f76316
 
summer2017
 
06dc3617f1dcfb85b3474f98883c2837
 

Инстаграм инспирација од тимот

 

#инстаграмџии #rebornphoto #instagraphytk A post shared by ????Irina???? (@krstevskai) on

 

One of my first photos :) A post shared by Yane Naumoski (@mufix) on