Прекрасни фотки постојано си пристигнуваат на contact@revoshot.com и хаштагот #RevoHolidays на Инстаграм, па решивме да ја започнеме новата 2017 и да ви ја разубавиме со тазе празнична фотогалерија.

Тимот на Revoshot ви посакува среќни празници и успешна престојна година. Ве очекуваме со уште пoволшебни и фантастично зачувани моменти. Уживајте во вашата галерија!

 
Даниела Јосифова

%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-5

%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-3
 
Јасна Чилиманова

dsc_9136

dsc_8366
 
Александра Христов

dsc_6567-2-1

dsc_6565-2
 
Дејана Петрушевска

img_20161215_121807-01