Празниците поминаа, а ние со тешко срце некако ги испративме и се вративме во реалноста. Тука пак, не’ дочекаа еден куп фотографии од снежната идила која владее деновиве и ни’ го разубавува градот. На наше пријатно изненадување хаштагот #RevoHolidays на Инстаграм е преполн со вашите снежни зимски авантури и затоа решивме дека е време и за последното продолжение на #RevoHolidays од вашите фотографии.

Ви благодариме на сите за прекрасните фотографии што постојано ни’ ги испраќате, а во продолжение уживајте во вашата последна празнична фотогалерија.
 
 


 


 

 


 


 

 


 


 


 


 


 


 

 


 

 


 


 


 


 


 

 

 


 


 


 


 


 

 


 


 
https://www.instagram.com/p/BPYEBqRDb17/