Секој би се сложил дека изминативе две недели летните горештини ни дадоа добар preview за тоа како би изгледала една поблага верзија од пеколот. Скопје не било повжарено! Во обид да ве разладам од високиве температури, а попатно и инспирирам решив да ви спремам нешто сезонско и ново.

Неодамна, скролајќи низ 500px налетав на Sarah Lee. Родена и израсната во рајот ( Тhe Big Island – Hawai), освен како фотограф, ја носи и титулата на познат професионален пливач, ватерполист и сурфер. Својот прв фотоапарат го добива на 15 години и одтогаш делат неразделна врска како онаа со морето. Резултат од тоа се безбројните успеси на тоа поле, вклучувајќи нејзини фотографии најдени на страните на добро познатите National Geographic, CNN, Cosmopoliten, Marie Claire.

Тимот на Revoshot ви посакува убав викенд, а во продолжение проследете ја галеријата и уживајте во фотографиите од нејзиното секојдневие.

Мал потсетник: Не заборавајте да ги тагнувате вашите фотографии со хаштагот #RevoSummer и да ги следите нашите неделни селекции. На крајот од летото следува изненадување!❤

 


 


 


 


 


 


 


 

 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

storm clouds by Sarah Lee on 500px.com

 
 

yew! by Sarah Lee on 500px.com

 
 

fields of green by Sarah Lee on 500px.com

 
 

"the sound and smell of the sea cleanses my soul" by Sarah Lee on 500px.com

 
 

breathe life by Sarah Lee on 500px.com

 
 

so long, beautiful weekend. by Sarah Lee on 500px.com

 
 

tiny (hula) dancer by Sarah Lee on 500px.com

 
 

paradisiacal by Sarah Lee on 500px.com