Инста шаренилото продолжува понатаму и во април со вашите прекрасни фотографии кои постојано пристигнуваат и кои не ставија во големо размислување при изборот за оваа галерија. Големата палета на бои, креативни мисли, фатени моменти на среќа, многу чувства, по некој дождлив момент и многу насмевки, не исполнија со позитивна енергија која едноставно моравме да ја споделиме со вас. Затоа, се надеваме дека  ќе ги проследите со истото задоволство кое го имавме и ние додека го правевме овој избор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Смеење до солзи, искрени разговори, совети кои можда никогаш никој не ги кажал на тој начин да се почувсвувате како да знаат како е да се биде во ваша кожа. Времето не е мерило за искреност, за вистинска љубов…напротив можеби доколку некој го запознаете во правиот миг во вашиот живот едноставно нешто “кликнува” Споделете ја вашата преку фотографии и освојте вредни награди…Како што ветив ова е мојот нов блог за кампањата на BU која е сеуште во тек. а сепак не останува уште многу време до крајот. Мало потсетување за што треба да направите за да бидете дел од истата… Направете ја својата уникатна приказна преку пријавување на веб платформата на B.U. Регистрирајте се преку Facebook или преку вашиот e-mail, пополните ги бараните информации, изберете наслов и започнете со вашата Absolute me приказна. #fashionista #fashionblogger #bloggerlife #lifestyle #ootd #morningcoffee #thessaloniki #wxplore #urban #style #streetsyle #instagraphytk #rebornphoto #vscobalkan #revoshot

A post shared by Daniela Gjurovska (@dgjurovska) on Apr 23, 2017 at 2:16am PDT

 

 

 

#hellboy #doubleexposure #selfie #sunset #clouds #fdicct #instagraphytk #rebornphoto #vsco #vscocam

A post shared by Petar Tashev (@avtopat) on Apr 8, 2017 at 9:45am PDT

 

Backstage memories of childhood #rebornphoto #instagraphytk #revoshot

A post shared by Angela Petrovska (@petrovskaangela) on Mar 31, 2017 at 10:54pm PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let’s talk about concrete walls baby… #rebornphoto #instagraphytk #revoshot

A post shared by Angela Petrovska (@petrovskaangela) on Apr 19, 2017 at 12:58am PDT