Интервју: Кирил Штрков – Наоѓам инспирација во работата на секој фотограф

Оваа недела сакаме да ви претставиме еден македонски фотограф кој со неверојатна умешност го доловува уличниот спој на живата и неживата материја, луѓето и објектите, во својата фотографија – Кирил Штрков. Често…

gabbcover
tutundzievcover
jakimskashtangla
11374681_636276873173880_351647331_n-622x220
11247631_453911458129933_1175531450_n
muarko-f3-622x220

Фотографи

tumblr_mjif8s93Rc1qlmn7ro1_1280
Lorena B. Grabinski-1

Photography by Lorena B. Grabinski

07/10/2014
Marjan Petkovski

Photography by Marjan Petkovski

10/07/2014
Irena Mila

Portrait photography by Irena Mila

02/06/2014

REVOНовости

banner dmf 2015
1743660_10155731499040191_5955243402118706156_n

Фото натпревар – #СаванаСпомени

24/06/2015
11357099_10204123290064380_2511739011380745696_o

Изложба на фотографии на Натали Башоска во Objectif Bar

07/06/2015
DSC_5534

ИНСТАФАН – фотографии, забава, хуманост

05/06/2015

REVOСовети

19
Day 258: No barriers

Mastering mobile photography – tips and tricks to better mobile photos

01/04/2015
Processed with VSCOcam with lv01 preset

Photo Editing Apps Reviewed

31/03/2015
colortrends

Top Color Trends of 2014 according to Shutterstock

01/10/2014
© 2015 Revoshot. Сите права се задржани.