Интервју: Кристина Нановиќ – Исланд е навистина се’ што еден фотограф може да посака

Кристина Нановиќ ја запознавме преку нејзиниот иновативен инстаграм профил и редовно ја следиме веќе некоја година. Нејзината фотографија доловува бајковидни моменти, фантастични урбани локации, но и живи улични портрети. Овој пат, со Кристина…

DCIM100GOPROG0391330.
Red
AleksandraHristov02
stock-photo-116800165
KristinaNanovikj03
DSC_7935
© 2016 Revoshot. Сите права се задржани.